От консултиране до планиране

Божествен маркетинг

Божествен маркетинг

Радвам се, че попадна на тази страница в MarketingZeus.bg. Това означава, че се интересуваш от това кой стои зад този проект.

Името ми е Аптраил Халил. Живея, работя и се развивам в град Варна. През 2018-та година завърших бакалавърска степен в Икономически университет Варна със специалност „Бизнес информационни системи“. Възпитаник съм на Професионална гимназия по икономика „Д-р Иван Богоров“ тук във Варна – специалност „Застрахователно и осигурително дело“.

Мисията ни е да помагаме на всички, които искат да развиват на първо място себе си, а след това и нещата, с които се занимават.

Всичко, което правим, се основава на процеси, които са били изпробвани, тествани и анализирани чрез базирани на данни маркетинг експерименти. Тези процеси ни позволяват не само да идентифицираме възможностите и проблемите, които други маркетингови компании пропускат, но и наистина да внедрим иновации, от които ще имаш топ резултати.

Благодарение на диверсифицирания си опит, нашия екип може да бъде полезен в най-различни бизнес ниши и сегменти – електронна търговия, туризъм, спорт, организиране на събития, производство, красота, хазарт и много други.

Позволи ми да ти помогна да разработиш солиден план за своите маркетинг усилия. От разработването на уебсайт през социалните медии до имейл маркетинга, ние ще гарантираме, че привличаш най-добрите си клиенти.

Да пишеш за себе си не е никак лесно. Това е като да се опитваш да се гримираш (или да си обръснеш лицето) без огледало. Ще работим с теб за създаване на завладяващо съдържание за уебсайта с различни казуси и материали.

Ако имаш нужда от маркетинг лектор или маркетингов обучител за предстоящо събитие, може да разчиташ на мен да ангажирам, забавлявам и образовам твоята аудитория.

Работим с доста големи брандове