Едно от първите неща, които правя сутрин когато дойда в офиса е да проверя служебните имейли, след което проверявам и моята поща. Там получавам всекидневно десетки писма от най-различни хора и бизнес имейл бюлетини. Имейлите са свързани с бизнес, маркетинг, лични и като цяло всякакви писма.

Някои нови практики и техники идват и си отиват с толкова бързи темпове. Търговците, които имат пръст върху пулса, винаги са в търсенето на практика и знания. Но как да поддържаш в топа на всички тези промени в тази информационна ера, когато сме бомбардирани с рекламни клипове и фалшиви новини? Това е мястото, където подготвените бюлетини ти помагат да следиш най-новите нови промени и тактики, които работят.

От всичките всекидневни писма, има няколко бюлетина, които предоставят доста стойностна информация и ги следя от много време.

Ние в MarketingZeus.bg също имаме имейл бюлетин, към който ти може би си част. От време на време изпращаме полезни имейли, където споделяме различна информация свързана с нашия бранш, съвети и трикове, които веднага можеш да приложиш в бизнеса и живота си. В него участват близо 700 човека, които се интересуват живо от бизнес, маркетинг, успех и искат да се развиват.

Вероятно имаш много имейл бюлетини за бизнес и дигитален маркетинг от големите имена и влиятелни компании, ето някои по-малко известни такива.

Сега ще споделя с теб моите любими бизнес имейл бюлетина, на които задължително трябва да обърнеш внимание.

Продължи да четеш нататък…

tl;dr Marketing от Saijo George

Стартирам с имейл бюлетин от Сайджо Джордж, в който той предоставя дневни новини свързани с дигитален маркетинг и различните ресурси, които специалистите използват всеки ден. Както става ясно и от предното изречение, бюлетинът му е всекидневен – от понеделник до петък.

Има страхотни новини свързани с големите брандове Google, Facebook, Амазон и инструментите, които те предлагат, създават, обновяват и т.н.

Невероятно полезен е за всички, които се интересуват и се занимават с маркетинг, развиват бизнес и искат да са в крак с новостите около различните SEO, Google Ads, Facebook Ads и други платформи/канали.

Седмичният бюлетин на Василена Вълчанова

Неслучайно имейл бюлетинът на Васи Вълчанова е първият български тук. Следя я неотдавна и веднага след абонирането ми направи доста добро впечатление.

Васи е дигитален маркетинг стратег, обучител и публичен лектор с богат опит в развитието на бизнеси.

В своя седмичен бюлетин тя изпраща полезни материали от големи бизнес и маркетинг издания, които да послужат на специалистите без нуждата от дълго и старателно „ровичкане“ в интернет.

Чета повече от 180 статии всяка седмица и доставям най-добрите от тях директно в твоята поща.

Капитал: Маркетинг

Седмичното издание за маркетинг на вестник „Капитал“ определено можем да кажем, че е едно от най-добрите в бранша. Различни новини свързани с бизнес и маркетинг засягащи родния и международен пазар, както и най-популярните брандове, съвети и дори свободни позиции на компаниите в България.

Имейл бюлетинът на Капитал свързан с маркетинг идва всяка вторник сутрин директно в твоята поща. Със сигурност ценен ресурс за всички маркетинг експерти и собственици на бизнеси.

Marketing Brew / Morning Brew

Marketing Brew е част от Morning Brew – американски нюзлетър създаден от Алекс Либерман. Нюзлетърът предлага новини свързани с бизнес, маркетинг, технологии, популярни компании всекидневно директно в твоята електронна поща. 

Morning Brew има славата да бъде един от най-добрите бизнес имейл бюлетини. Милиони хора из цял свят са техни абонати, като по информация на Recode, компанията е имала над 180 рекламодатели през календарната 2019 година, а приходите й са за над 13 милиона долара. 

През октомври тази година, се появи информация, че медия гиганта Business Insider има интерес да придобие компанията, като цената на сделката може да възлезе до над 75 милиона долара. А няколко дни по-късно, от Insider Inc официално обявиха, че купуват мажоритарен дял от Morning Brew

Седмичният бюлетин на Redlink.bg

Имейл бюлетинът на Redlink.bg е друг доста полезен за хората, които се занимават с маркетинг и искат да научават последните новини около случващото се в бранша. 

Сайтът е създаден от комуникационната агенция Ogilvy и нейния български екип начело с Красимир Папазов. 

Gary Veekly – Гари Вайнерчук

Седмичният имейл бюлетин на американския предприемач Гари Вайнерчук е един от любимите ми. Не само защото дава изключителна стойност, което е присъщо за неговия бранд, но и ъпдейтва своята аудитория за случващото се около него. Това е доста полезно за мен, тъй като не винаги успявам да консумирам неговото съдържание навреме. 

В този имейл бюлетин Гари ни споделя част от своите мисли, дава ни цени ресурси, които да използваме в своя живот и бизнес. Също така, там той ни споделя и огромна част от съдържанието, което е пуснал през съответната седмица. 

New mindset, who dis – Кейс Кени

Кейс Кени е създател и главен редактор в онлайн изданието PRSuit.com. Сайт, който обожавах да чета преди години. За съжаление Кейс спря платформата поради някаква причина, която все още ми убягва. 

За щастие, той се прехвърли изцяло в пощенските кутии на своите читатели, които и до ден днешен четат и консумират съдържанието, което споделя. 

В имейл бюлетинът New mindset, who dis, Кейс дава съвети, с които да бъдем по-осъзнати, по-осъзнати за себе си и живота, който водим. Кой съм аз? Какво наистина искам? На какво съм способен? Каква е правилната кариера за мен? Към и с кого принадлежа? Това са само част от въпросите, които неговата аудитория си задава, а той отговаря чрез имейлите си. 

Има и много други, които дават огромна стойност и ще се радвам да споделиш в секцията за коментари по-долу и ми кажеш за своите любими бюлетини. Моята пощенска кутия има още много място за ново страхотно съдържание.

About the Author: Аптраил Халил


Leave A Comment

Големи брандове, които ни се довериха

Ще се радваме да помогнем.

Свържи се с нас и нека заедно започнем дигиталната трансформация на твоя бизнес.